Der bliver endnu mere skægt i BonBon-Land

BonBon-Land udvider parken med et kæmpe vandområde på 550 kvadratmeter og en stor vandborg med 10 rutsjebaner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der bliver mere skæg i BonBon-Land. Pelle Piratsprøjt er årets nyhed, og den består af et kæmpe vandområde på 550 kvadratmeter og 10 rutsjebaner.

Pelle Piratsprøjt vil bestå af et næsten 10 meter højt, hvorfra der går i alt 10 vandrutsjebaner. Der vil også være 3 kæmpe tønder, som lige pludselig vil vælte rundt og lade alt vandet falde ud over dem, der står under tønderne.

Man bliver rigtig våd

Når gæsterne tager turen ned ad rutsjebanen i Pelle Piratsprøjt, lander de i et kæmpe ”badekar” med vand i. Hver eneste rutsjebane fører til karet, der har en vanddybde på 10-30 cm.

I BonBon-Land glæder direktør Thomas Jellum sig over at kunne præsentere en så stor nyhed, ikke mindst fordi Pelle Piratsprøjt er tilegnet lige præcis til BonBon-Lands vigtigste målgruppe, som er børn i alderen 4-14 år, og samtidig er den første egentlige vandforlystelse, hvor man helst også skal have badebukser på, fordi man bliver rigtigt våd.

- Vi er meget glade over, at det hele er lykkes, så vi igen i 2013 får en nyhed i BonBon-Land. At det så er en så stor og spektakulær vandborg, som Pelle Piratsprøjt bliver, er jo helt fantastisk – det kan næsten ikke blive bedre, udtaler Thomas Jellum, der samtidig tilføjer, at det eneste, der nu mangler er en god og solid dansk sommer med masser af varme.