¨

Debat: Skal politikerne sige, hvad de mener om vindmøller?

Foto: TV ØST

I Næstved Kommune nægter 24 af 31 byrådspolitikere at fortælle, om de er for eller imod en måske snarlig opstilling af vindmøller. Er det i orden?

Selv om kommunalpolitikerne er mere end villige til at tale med borgerne i disse valgtider, så kan vindmøller i Næstved Kommune tilsyneladende få dem til at klappe i.

Det skriver Sjællandske, der har lavet en rundspørge, som viser, at 24 ud af 31 byrådspolitikere i Næstved nægter at svare på, hvad deres holdning er til kæmpevindmøller ved St. Røttinge, mens blot 7 har villet give deres mening til kende.

Ifølge det radikale byrådsmedlem Lars Hoppe Søe bliver lokalplanen, som giver mulighed for at opstille vindmøllerne, vedtaget 17. december.

Er det i orden, at politikerne ikke vil give deres holdning om vindmøllerne til kende før kommunalvalget på tirsdag?

Her kan du se nogle af kommentarerne fra debatten:

Christine Andersen: Typisk politikere i næstved, håber de får et gevaldigt los bag i på tirsdag. Hvad med at spørge dem indtil de svarer konkret på det, i har jo sådan et fint debat program inden valget???

Henrik Gulbæk Søborg: Hvis de ikke vil svare, er det fordi de har en skjult dagsorden. BUM. Dermed bliver deres udenomssnak til løgne. Stem på nogle andre.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App