¨

Correll-parret gjorde et kup ved egen tvangsauktion

Foto: TV ØST

En del af Christian Corrells rækkehuse i Næstved røg på tvangsauktion. Men alligevel er han glad for auktionen. Hans kone købte nemlig husene tilbage til parret for langt mindre end den offentlige vurdering.

I 2008 gik Christian Correll fra Sorø konkurs. Han var blandt andet bygherre på nogle rækkehuse på Leif Panduros Vej i Næstved. Nu har de endelig været på tvangsauktion, og her slog Christian Corrells kone til. Hun købte rækkehusene for 27 mio. kroner, mens den offentlige vurdering ligger på 35 mio. kroner.

- Vi er meget meget tilfredse med at have fået husene hjem igen. Det var en meget lav pris, så det var en stor dag, siger Christian Correll.

Flere af beboerne i området ryster imidlertid på hovedet.

- Jeg synes ikke, at det er i orden. Så kan man jo fuske med pengene, som man har lyst til, siger Charlotte Bonné.

Men Correll-parret har nu ikke brudt nogen lov.

- Det kan måske godt umiddelbart se underligt ud, men man skal jo huske, at ægtefællerne har hver deres formue, og man skal også huske på, at det er foregået på en offentlig tilgængelig tvangsauktion, hvor alle kan gå ind og byde, hvis de mener, at prisen er for lav, siger Lars Bo Langsted, der er professor ved Juridisk Institut på Aalborg Universitet.

01:57 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App