¨

Chefer på gaden

Foto: TV ØST

Mandag blev pendlerne på Næstved station mødt af en flok direktører her fra området. Midt i morgenmylderet ville de sælge et budskab om vækst.

Med gratis æbler og en konkurrence under armen forsøgte regionale direktører at råbe pendlerne i Næstved op

- Det er vigtigt, at vi får sat fokus på vækst. Danmark er bagud i forhold til andre lande, og vores region er bagud i forhold til resten af Danmark, siger Jacob Møller. Han er formand for Dansk Industri, Sydsjælland.

Tal som Dansk Industri har fremskaffet viser, at væksten i Danmark kun er på 1,7 procent. Ser man på vores område isoleret, er den helt nede på 1 procent.

- Det er vigtigt, at vi får skaffet flere i arbejde, siger Jacob Møller og peger selv på øget samarbejde mellem virksomheder og kommuner, bedre infrastruktur og flere unge i uddannelse som områder, hvor der skal sættes ind.

Vi halter nemlig langt efter resten af landet. Dansk Industri har regnet sig frem til, at hvis hjulene her drejede ligeså hurtigt som i resten af landet, så ville hver familie her i regionen i løbet af de næste 10 år have 1.300 kroner mere til forbrug hver eneste måned.

01:55 Luk video

Aktionen fandt sted mellem 7.30 og 8.30. Så var æblerne spist og direktørerne på vej tilbage i deres vante stol for bordenden.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App