¨

To busser stødt sammen: Fem kørt til sygehus i ambulancer

En bus og en minibus stødte onsdag eftermiddag sammen ved Fuglebjerg. Vi har skjult den ene forulykkede bil og redningsarbejderes arbejde på billedet. Foto: René Lind - Lind Foto

Sådan så der ud ved busulykken ved Fuglebjerg. Foto: René Lind - Lind Foto

1 af 2

En minibus og en bus kørte onsdag eftermiddag sammen på en landevej ved Fuglebjerg. Der er melding om fastklemte ved ulykken.

Fem personer er blevet kørt til behandling på hospitalet, efter en bus og en minibus onsdag eftermiddag stødte sammen ved Fuglebjerg mellem Næstved og Slagelse.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Meldingen om ulykken kom klokken 15.01.

Bus overholdt ikke sin vigepligt

- Ulykken skete, da en minibus tilsyneladende overså sin vigepligt, og kørte direkte ud foran en bus, oplyser vagtchef Ove Christoffersen til TV ØST.

Der er tale om en minibus fra Flextrafik, der blev ramt af bussen, da den skulle krydse Skælskørvej ved Fuglebjerg.

- En chauffør og en passager fra minibussen samt tre personer fra bussen er blevet kørt til behandling på nærliggende sygehuse, men vi kan endnu ikke sige noget om deres tilstand, siger vagtchefen.

Der er tilkaldt en bilinspektør, der skal undersøge ulykkesstedet. Skælskørvej er spærret indtil inspektørens arbejde er afsluttet.

Stor redningsopgave

Ifølge øjenvidner har politi og redningsmandskab været massivt til stede på ulykkesstedet.

Der er blandt andet set tre politibiler, fire biler fra brandvæsenet og fem ambulancer på ulykkesstedet. Desuden har en læge været på stedet.

 

Læs også Mand i kritisk tilstand efter bus-ulykke ved Fuglebjerg

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App