¨

Buschauffør blev slået i ansigtet - politiet søger vidner

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil gerne høre fra vidner, der har oplysninger om overfaldet på buschaufføren. Foto: Thomas Nielsen - TV2 ØST

Fredag eftermiddag blev en buschauffør slået i ansigtet af en passager ved Næstved Storcenter. Politiet søger vidner til overfaldet.

En buschauffør fik fredag klokken 15.25 mindst tre knytnæveslag i ansigtet, da bussen holdt ved Næstved Storcenter.

Buschaufføren bad, ifølge døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, tre personer i 20'erne om enten at købe en billet eller at forlade bussen, da deres billet kun var gyldig til centeret. Det fik den ene af de tre personer til at slå chaufføren i ansigtet, og de tre personer stak alle sammen af til fods via et stisystem med kurs mod Næstved Nord.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil gerne høre fra vidner, der har oplysninger om overfaldet. De har udsendt følgende signalementer på de tre gerningsmænd:

  • Den ene var en mand i 20'erne, med et mellemøstligt udseende og en almindelig kropsbygning. Han havde sort, kort hår og tatoveringer på hals og læg. Han talte dansk med accent. Han var iført en hvid Peak Performance bluse, mørke knæbukser og medbragte en sort taske med stropper.
  • Den anden var en mand, cirka 25-30 år og med en almindelig kropsbygning. Han var lys i huden, og iført en mørk trøje og mørke knæbukser.  
  • Den tredje var en mand, 25-30 år, lys i huden og almindelig af kropsbygning. Han var iført en mørk trøje og mørke knæbukser.

Har du oplysninger om sagen, så ring til politiet på 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App