¨

Bryllup på plejehjem

Foto: TV ØST

Det var sikkert mange, der måtte arbejde i formiddag og gik glip af de magiske øjeblikke, da den engelske Prins William fik sin prinsesse. Men på et plejehjem i Næstved havde de masser af tid. Tid til observere og evaluere fra den røde løber blev rullet ud til bryllupsparret vinkede farvel.

Langt fra London centrum, på ældrecentret Symfonien i Næstved, sidder et par veloplagte bryllupsgæster.

Per Egon Andreassen på 76 er den, der har ventet længst. Siden klokken syv i morges har han siddet klar foran fjernsynet. Han fulgte med, da Prins Charles giftede sig med Diana i 1981, og igen hver gang de danske prinser har ventet på deres prinsesser ved alteret. Og han er ikke mindre spændt denne gang på at se, hvad den unge Kate Middleton har valgt at iklæde sig.  

Og så skulle man måske tro, at en ægte romantiker som Per Egon Andreassen også selv blev gift i kirken, men nej, hans samlever gennem 36 år, sagde aldrig ja.

 -       Jeg var ellers på knæ flere gange, fortæller en leende Per Egon Andreassen.  

I stedet kunne han i dag drømme sig til Westminister Abbey. For når man ikke må komme til festen, så er det godt, at festen kan komme til én. I dag kørte bryllupsseancen på tv-skærmen i opholdsstuen hele dagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App