¨

Brand i lagerhotel var påsat - politi efterlyser vidner

Foto: TV ØST

En brand mod et lagerhotel på Næstved Havn den 30. juni var ifølge politiet påsat. De efterlyser nu vidner, der kan have set noget.

Først blev der hældt brandbare væsker ud over enten døren eller inventaret i et lagerrum i et lagerhotel på Mosevej på Næstved Havn. Dernæst satte ukendte gerningsmænd ild til væskerne.

Sådan mener politiets brandteknikere, at en brand i Næstved opstod tirsdag den 30. juni omkring klokken 16.

- Arnestedet viser tydelige tegn på ildspåsættelse i eller ved et lagerrum på hotellet, siger efterforskningsleder for personfarlig Kriminalitet, Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Der var tale om en voldsom brand, der fik bygningen til at styrte sammen, og hvor alt inventar og alle oplagrede effekter udbrændte.

Den voldsomme brand udviklede giftig røg, så borgere i området skulle blive inden døre, og røgsøjlen fra branden kunne ses så langt væk som i Haslev, næsten 20 kilometer væk.

Søren Ravn-Nielsen oplyser, at politiet efterforsker i flere forskellige spor - men samtidig meget gerne vil tale med vidner, der var været i området omkring Mosevej den 30. juni 2015 mellem klokken 15.45-16.15, og som måske har bemærket noget mistænkeligt.

- Vi vil rigtig gerne tale med personer, der har lagt mærke til nogen eller noget i området omkring tidspunktet. Vi ved jo, at der er en del trafik i området sådan en eftermiddag. Det kunne jo være, at nogen havde set noget, siger efterforskningslederen.

 

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App