Borgere vil kræve erstatning efter vejlukning

Flere hundrede borgere er blevet direkte påvirket af en vejlukning ved Holme Olstrup. De vil nu have kommunen til at betale erstatning efter lukningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Vi overvejer at kræve erstatning af Næstved Kommune. Lukningen af Kalbyrisvej koster os næsten 10.000 kroner om året i udgifter til ekstra kørsel. Vi er påført store ulemper. Det siger Charlotte Braae til Sjællandske. Hun bor på Skovvej i Holme Olstrup.

Hun er sammen med mange andre beboere øst for Kalbyrisskoven ramt af den vejlukning, som Næstved Kommune gennemførte i 2011. Kalbyrisvejen blev simpelt hen lukket af den østlige omfartsvej. Kun cyklister kan køre over en cykel- og gangbro.

Siden foråret har hun samlet underskrifter fra utilfredse borgere. Og det er kun borgere, der er direkte berørt af vej-lukningen, der har sat navn under klagen til byrådet.

- Jeg kunne sagtens have fået flere underskrifter, men jeg har kun ønsket underskrifter fra borgere, der har ulemper og gener af lukningen. Og det er alle 357 underskrifter, siger Charlotte Braae til Sjællandske.

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere