¨

Bobo har 20 års jubilæum til Grøn Koncert: Runder koncert nummer 150 i år

Det er 20 år siden, Bobo første gang var frivillig under Grøn Koncert som 19-årig. Og samtidig kan han i dag i hjembyen Næstved fejre koncert nummer 150.

Det er 20. år i træk, at Bo Bobo Frederiksen er med til Grøn Koncert, som i dag afholdes i Næstved. Og så kan han fejre koncert nummer 150.

På en våd lørdag som i dag, fristes mange nok til at blive lidt længere under dynen.

Men ikke, hvis man hedder Bo Frederiksen, eller Bobo som han også kaldes, for så er vejret faktisk slet ikke så skidt. Han har været i gang siden klokken syv i morges med at gøre klar til årets Grøn Koncert i Næstved.

- Det her er en enestående oplevelse. Dels for at gøre noget godt, og dels være sammen med så mange rare mennesker, siger Bo Bobo Frederiksen.

Koncert nummer 150

Det her er en enestående oplevelse

Bo Bobo Frederiksen

Det er nemlig ikke første gang Bo Bobo Frederiksen er til Grøn Koncert. I dag er nemlig en særlig dag for Bobo.

For I år er det 20 år siden, Bobo første gang var frivillig under Grøn Koncert som 19-årig. Og samtidig kan han i dag i hjembyen Næstved fejre koncert nummer 150.

Og det er et jubilæum den dengang 19-årige Bobo ikke havde forudset.

- Jeg havde ikke troet det. Det havde været sådan en ting i et par år og så noget nyt - måske en tur sydpå. Dengang ville jeg ikke have troet på det, siger Bo Bobo Frederiksen.

Tager et år ad gangen

Når festivalmaskineriet kører, er det ikke til at mærke, at der er gået 20 år.

- Det er stadig det samme. Ånden lever stadigvæk. Vi løfter i flok og får det hele op at stå. Uanset om solen skinner eller om det regner - eller om duggen falder tungt, siger Bo Bobo Frederiksen. 

- Jeg har lovet mig selv at tage et år ad gangen. Så vi må se næste år, om jeg stadig er her, siger han. 

- Det bliver spændende at se.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App