Bliver mobbet på Facebook (Video)

En 16-årig pige fra Fuglebjerg har fået en plageånd på nettet. Plageånden udgiver sig for at være den 16-årige og retter ondskabsfulde angreb mod pigen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da 16-årige Malou Capion Degn i lørdags åbnede sin facebook, fik hun ikke kun sin egen profil frem. Hun fik også en venneanmodning fra en person, der udgav sig for at være hende.

-  Så går jeg ind og ser, hvem det er, og så er det en, der hedder det helt samme som mig, og det er det samme billede, siger Malou Capion Degn.

Siden er det væltet ind med ondskabsfuldheder. Blandt andet har dobbeltgængeren skrevet følgende til Malou Capion Degns venner:

"Alle, der ser det her: Malou er en fucking luder, så lad være med at skrive med hende.

Det har rørt den unge pige dybt.

[video:flv:100406_facebook_mobning.flv]

-  Jeg har grædt meget i dag, forddi jeg synes, at det er hårdt at finde ud af, at nogen kan være så ondskabsfulde og prøve at ødelægge andres liv.

Malou Capion Degn selv ser kun en grund til den ondskabsfulde behandling.

- Jeg tror, det er jalousi. Der er nogen, der måske har ondt over, at jeg har det godt nu. Eller en, der er sur på min kæreste, fordi han har fundet mig.

For Malou Capion Degns mor er det en rystende oplevelse.

- Jeg synes det er lidt frygteligt, og jeg ved ikke, hvad der sker for sådan en person. Jeg blev jo ked af det som mor, for jeg kunne jo se, at Malou hun blev jo dybt berørt af det - at der er en, der udgiver sig for at være hende, som i virkeligheden ikke er Malou, men en falsk person, lyder det fra Stina Degn.

Moren har meldt sagen til politiet, men det er ikke deres bord. Derfor er gode råd nu dyre.

- Hvis der er nogen derude, der kan gå ind og give os et godt råd til, hvordan man får personen til at stoppe, så ville det være rigtig, rigtig dejligt, siger Stina Degn.