Biljagt ved Næstved: 25-årig mand påkørte to patruljevogne

En 25-årig mand ville ikke standse for politiet. Det endte med en biljagt ved Næstved, hvor manden påkørte to patruljevogne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 25-årig mand er fredag sen eftermiddag blevet anholdt efter en længere biljagt ved Næstved.

Politiet blev opmærksom på den 25-årige mand, da han forsøgte at betale med udenlandske penge på 7Eleven på tankstationen på Odensevej i Næstved.

Her fandt politiet hurtigt ud af, at nummerpladen var stjålet. En patrulje fik kontakt med manden på Køgevej og forsøgte at standse ham. 

Her valgte den 25-årige dog ikke at standse. Han fortsatte i stedet ud af Ringstedgade og op mod Næstved Storcenter ad den nye ringvej. 

Er kendt af politiet

To patruljebiler er efter manden, der vender bilen ved Fensmark ved Holmegårdsvej, hvor han fortsætter ud mod landevejen. Her påkører manden de to patruljevogne, som forårsager mindre materiel skade. Altså er ingen personer kommet noget til, lyder det fra vagtchefen.

De to patruljebiler får standset den 25-årige ved Holmegårdsvej klokken 16.43.
Ifølge vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig, får patruljevognene standset manden i bilen, ved at klemme bilen inde mellem patruljevognene.

Manden er dansk og uden fast bopæl, men kommer fra Københavnsområdet. Han er i forvejen kendt af politiet. 

Det viste sig, at bilen, udover at være stjålet, også var fyldt med tyvekoster, som politiet formoder stammer fra et indbrud, der ikke er anmeldt endnu. Blandt andet var der køkkenmaskiner og værktøj blandt de stjålne varer.

Vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi oplyser til TV ØST fredag aften før klokken 21, at man formentlig ikke vil fremstille den 25-årige i grundlovsforhør, da han ikke har nok fortid til det.

Den 25-årige vil derfor formentlig blive afhørt og løsladt herefter.
 

 

Opdatering
Clock29. dec 2017, kl. 19:44
Artiklen er opdateret med vagtchefens oplysning om, at manden formentlig løslades efter afhøring.