¨

Betjente med maskinpistoler ved grundlovsforhør

01:14

Politiinspektør Kim Kliver er tilfreds med, at politiets efterforskning har ført til anholdelser af to mænd fra rockergruppen Bandidos. Lørdag fremstilles mændene i grundlovsforhør.

Der er skarpt bevæbnet politi ved Retten i Næstved lørdag, hvor to drabssigtede rockere fremstilles i grundlovsforhør. Foto: Jacob Linddal

1 af 2

Politiet tager ingen chancer ved grundlovsforhøret af to rockere, der er sigtet for drabsforsøg. Svært bevæbnet politi passer på retten.

Politibetjente med maskinpistoler er udkommanderet for at passe på Retten i Næstved, når to personer med tilknytning til rockergruppen Bandidos lørdag fremstilles i grundlovsforhør.

De to er begge sigtet for medvirken i tre drabsforsøg i Næstved i den seneste tid.

- De kan knyttes til tre af den seneste tids skyderier i Næstved, og jeg er meget tilfreds med, at vi er kommet så langt i vores omfattende efterforskning, at vi har kunnet gribe til anholdelser, siger Kim Kliver lørdag til TV ØST.

Politiet begærede lukkede døre i grundlovsforhøret. Det betyder, at offentligheden ikke får adgang til at høre detaljerne i efterforskningen.

- Vi har stadig medgerningsmænd på fri fod, og en række skyderier, der endnu ikke er opklaret. Derfor vil vi gerne have arbejdsro i sagen indtil videre, siger Kim Kliver.

Han håber, at anholdelserne kan være med til at skabe tryghed i byen.

- Det er første skridt i et omfattende opklaringsarbejde. Men jeg håber, at borgerne kan se, at vi gør noget, og at vi faktisk har anholdt de første i sagen, siger han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App