Bekymrede borgere tippede politiet: Mand sigtet for trusler og våbenbesiddelse

Politiet slog torsdag til med en stor styrke i Gelsted ved Næstved, hvor en mand blev anholdt og sigtet efter våbenloven og for trusler.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et tip fra nogle bekymrede borgere ledte torsdag Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til en adresse i Gelsted, hvor de ransagede et hus og anholdt og sigtede en 45-årig mand efter våbenloven og for trusler.

En kilde på stedet fortalte til TV2 ØST, at politiet over de seneste måneder jævnligt har være til stede ved adressen, og at det har virket til, at politiet har holdt øje med stedet.

Politiet ønsker ikke at bekræfte udsagnet.

Massivt mandskab på stedet 

Både mandsskabsbiler, civile politibiler, en teknikervogn, en lastbil med kontorfasciliteter og Forsvarets ammunitionsryddere EOD befandt sig på adressen.

Igen fredag er politiet til stede i Gelsted, hvor den mobile politistation er blevet kørt til byen. Her kan bekymrede borgere komme forbi og snakke med politiet om gårdagens episode. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Foruden politifolk befandt Forsvarets ammunitionsryddere EOD sig også på adressen, politiet ønsker endnu ikke at oplyse om, hvad bomberydderne lavede der.
Foruden politifolk befandt Forsvarets ammunitionsryddere EOD sig også på adressen, politiet ønsker endnu ikke at oplyse om, hvad bomberydderne lavede der. Foto: Per Rasmussen

Den 45-årige blev fredag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved klokken 11.00, hvor der var begæret lukkede døre.

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at manden er blevet varetægtsfængslet i fire uger. 

Fordi grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, kan han ikke komme med yderligere oplysninger i sagen. 

Opdatering:
Artiklen er opdateret med oplysningen om varetægtsfængslingen.