¨

Baronessen på Gavnø er flyttet

Foto: TV ØST

Baronessen på Gavnø, Helle Reedtz-Thott, er flyttet fra Gavnø Slot og ind i eget hus med sine to sønner, så sønnerne kan komme på Rønnebæk Skole.

Baronessen på Gavnø vil gerne undgå, at hendes børn skal gå på Sydbyskolen i Næstved. Derfor er hun flyttet i eget hus tæt på slottet, men som ligger i et skoledistrikt, der hører under Rønnebæk Skole. Det skriver BT i dag.

Rygter om, at adresseændringen var ren proforma, fik ellers borgmester Carsten Rasmussen til at gå ind i sagen. Det er nemlig ulovligt ikke at overholde bopælspligt.

- Vi har spurgt familien selv, om det forholder sig, som de siger, så en del af det vurderes på tro og love, men andre ting har vi selv tjekket og de bor, hvor de siger. Så der er ikke noget at komme efter. Sagen er lukket, og det er ikke sådan at vi følger familien fremadrettet, siger Viceborgmester i Næstved Kommune, Poul Kold.

Baronessen skriver i en mail til BT, at hun og manden, Otto Reedtz-Thott, har valgt at flytte fra hinanden for netop at få sønnerne på Rønnebæk Skole.

- Vi har fulgt reglerne til punkt og prikke, hvilket betyder, at vores skolesøgende børn og jeg har været nødsaget til at skifte bopæl. Det har ikke været en let beslutning, mens set i lyset af at det er til stor glæde for vores børn, så er det et lille offer. Det vigtigste for min mand og jeg er, at vores børn er glade, skriver Helle Reedtz-Thott.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App