Baron blokerer indgang til lejers hus

En halvandet år gammel tvist, mellem Baron Otto Reedtz-Thott og en af hans lejere, udmøntede sig i dag lidt specielt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I halvandet år har Lajla Hansen ført sag mod sin udlejer. De er uenige i huslejen.

Udlejeren er Baron Otto Reedtz-Thott. Han havde i dag lagt en overraskelse til Lajla Hansen i hendes indkørsel.

- Klokken var halv ti her i formiddags, og jeg skulle køre min datter i skole. Så kører vi op, og så ser vi den der, og tænker bare, at det kan simpelthen ikke være sandt. Men det er det. Og så kom vi ikke længere, siger Lajla Hansen, mens hun viser de to store bunker byggeaffald, som blokerer indgangen til hendes hus.

Familiens bil står inde på grunden, og derfor kan Lajla Hansen nu ikke komme nogen steder.

Otto Reedtz-Thott har i dag oplyst til TV2 ØST, at han har varslet, at vejen ville blive blokeret i forbindelse med noget vejarbejde, og at Lajla Hansen kan bruge en skovvej til at komme ud. Men Skovvejen er umulig at køre på med en almindelig personbil, og varslingen kom for et halvt år siden, uden nogen præcisering af datoen for arbejdet. Derfor kom det bag på Lajla Hansen. Og i Lejernes LO er de ikke i tvivl. Baronen er gået over stregen.

- Selvom man har blåt blod i årerne, skal man opføre sig ordentligt, og lade være med sådan noget. Det er ren og skær chikanerier, og ikke noget som helst andet, siger Jan Grabas, sagsbehandler i LLO, da han ser hvordan bunkerne er placeret.

Tilbage står Lajla Madsen, spærret inde på hendes egen grund.

- Jeg har en eller anden ide om, at det er lidt chikane, fordi jeg kører den her sag, og jeg har brokket mig. At han ligesom vil punke mig og sige, det skal du sgu ikke bestemme. Så kan du bare blive mobbet til at flytte, siger hun.

Hun forsøger nu, at få brandmyndighederne til at tvinge baronen til at fjerne affaldet.