¨

Ballade om støtte til Næstved Boldklub

Foto: TV ØST

Borgere i Næstved er utilfredse med, at borgmesteren vil bruge en million skattekroner om året på den trængte fodboldklub. Men ifølge borgmesteren er det en investering, der giver god reklame.

Mange borgere ryster på hovedet over, at Næstved Kommune vil bruge millioner af skattekroner  på det loakale bundhold.

- Det er helt tosset, siger Bennie Thorving.

Borgmesteren vil støtte Næstved Boldklub med én million skattekroner om året de næste fem år. Penge kommunen har sparet på at udbyde kørsel med handicappede. Men ifølge Bennie Thorving er det forkasteligt.

- Der er noget galt. Så vigtigt kan de ikke være, at man tager penge fra de handicappede mennesker, siger han.

Han langt fra den eneste, der er utilfreds borgmesterens forslag. I Sjællandske vælter det ind med vrede læserbreve. Men borgmesteren afviser kritikken.

- Vi har jo altid givet penge til Næstved Boldklub. I år har vi givet 100.000. Næste år skulle vi have givet 200.000, og nu lægger vi så 800.000 kroner oveni. Vi vil have vores nye vision mærk Næstved på landkortet, så folk ved, hvor Næstved ligger, siger Carsten Rasmussen, der er borgmester i Næstved.    

Ifølge borgmesteren vil Næstved Bodklub være god reklame for kommunen, og fodboldspillerne skal også være rollemodeller unge. Men Bennie Thorving tror dog ikke, der er meget PR at hente i Næstveds fodboldspillere.

- De har jo ikke præsteret noget. De spiller i 1. division og står til at rykke ned i 2.division, siger Bennie Thorving.

På tirsdag bliver det afgjort i byrådet, om Næstved Boldklub får støtte.

02:19 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App