¨

Avis: Lig i dam stjal fra hash-liga

Foto: TV ØST

Det er ifølge avis et opgør om hash, der ligger bag drabet på den mand, der tirsdag blev fundet i Herlufmagle. Politiet ønsker ikke at kommentere oplysningerne.

Det er sandsynligvis et tyveri af hash, der ligger bag drabet på den mand, der tirsdag blev fundet i en tidligere mergelgrav med status af branddam knap en kilometer udenfor Herlufmagle.

Det skriver Ekstra Bladet på baggrund af informationer fra anonyme kilder og familien til den mand, der ifølge avisen er blevet fundet.

Manden er ifølge politiet ikke endeligt identificeret, men skulle ifølge Ekstra Bladet være mand fra København i starten af 30’erne. Manden havde angiveligt været involveret i hash-smugling, og kan have fået skylden for et stjålent parti hash. Han har været meldt savnet siden januar.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er manden fra mergelgraven endnu ikke endeligt identificeret, da hans lig er meget medtaget af et langvarigt ophold i vandet.

Ifølge TV ØSTs oplysninger blev den døde mand tirsdag fundet af et par drenge i dammen, hvor han lå bagbundet på hænder og fødder.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App