¨

Asylansøger anholdt for knivstik

Foto: TV ØST

En 21-årig mand blev søndag aften anholdt i teltlejren i Næstved for at have snittet en anden mand på armen.

Politiet fik klokken 23.31 søndag aften en melding om et slagsmål i teltlejren i Næstved.

På stedet kunne de konstatere, at en af stedets asylansøgere havde stukket en anden med en kniv.

Men præcis, hvad der ledte op til, at en 21-årig mand trak en kniv mod en 20-årig med-asylansøger, er der endnu ikke klarhed over.

- Der har været en eller anden form for uoverensstemmelser mellem de to, som resulterer i, at den ene vælger at trække en kniv, siger vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Slap med mindre snit på armen

De to involverede bor begge i øjeblikket i teltlejren Bag Bakkerne i Næstved. Men udover det faktum og alderen på de to, så har politiet i øjeblikket ingen yderligere oplysninger om episoden.

- Sagen overgår nu til lokalpolitiet i Næstved. De skal have genafhørt de to, og så skal de tage stilling til, hvad der videre skal ske, siger vagtchefen.

Den forurettede blev efter tumulten kørt til behandling på skadestuen i Næstved. Han slap med et mindre snit på armen.

- Heldigvis ser den forurettede ikke ud til at være kommet noget alvorligt til skade. Det drejer sig om mindre skade på armen. Men det er altid alvorligt, når man vælger at trække en kniv, siger Anders Mikkelsen.

Det er de sidste asylansøgere, der lige nu opholder sig i teltlejren i Næstved. Lejren lukker ned, og de sidste 50 beboere flytter videre mandag formiddag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App