Arena Næstved indgår aftale med Team Fog: - Vi har givet en ekstraordinær rabat

Efter økonomiske uenigheder og lange forhandlinger har Næstved Arena og Team FOG Næstved nu landet en aftale, der skal sikre topbasketball fremover.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Næstveds borgere og erhvervsliv kan også opleve topbasketball i Arena Næstved i den kommende sæson.

Efter lange og intense forhandlinger er det nemlig lykkedes Team FOG Næstved og Arena Næstved at nå hinanden i et kompromis.

Det skriver Arena Næstved i en pressemeddelelse.

quote Arena Næstved har givet en ekstraordinær rabat

Jakob Brixvold, direktøren for Arena Næstved

Under navnet 'Home of Team FOG Næstved' skal de to parter Team FOG Næstved og Arena Næstved skabe store sportsbegivenheder i fremtiden.

- Det er en etårig aftale, der baserer sig på en tættere partnerskab end tidligere. Under overskriften bliver det synligt, at Team Fog har hjemmebane her i arenaen, både med grafik, omklædningsrum og navnetræk ved indgangen, siger Jakob Brixvold, direktøren for Arena Næstved, og tilføjer:

- Man vil ikke kunne tage fejl af, også når der ikke er basketkamp i arenaen, at det er hér, at basketballholdet bor.

Direktør: Arena Næstved har givet en ekstraordinær rabat

Team Fog Næstved har tidligere været utilfredse med, at lejen af hallen har været for dyr.

Ifølge direktøren for Team Fog Næstved, Andreas Larsen, skulle Team Fog Næstved betale 62.000 kroner pr. arrangement i arenaen, samtidig med at de måtte sige farvel til retten til selv at sælge mad og drikke til deltagerne samt at bruge egne bannerreklamer. Det var for dyrt, mente de.

- Arena Næstved har givet en ekstraordinær rabat. Vi stod over for en stor udfordring. Der var et gab imellem os. Team Fog havde strukket sig så langt man kunne i opadgående retning, og vi havde strukket os i nedadgående retning, men der var stadig et stort gab imellem os. Det var det, der var sagens kerne, siger direktør Jakob Brixvold.

Arena Næstved vurderede, at Team Fog var en vigtig samarbejdspartner

Nu ser det ud til, at de to parter med denne atale har fundet fælles økonomisk fodslag. Det lykkedes med en håndsrækning fra Næstved Kommune.

quote Det er ikke dér, vi henter den store forretning. Men det kan det jo blive på sigt

Jakob Brixvold, direktøren for Arena Næstved

- Vi havde et par møder ved kommunen, som spillede en mæglerrolle, hvor vi fik præciserede, hvad der ligger i partnerskabsaftalen. Vi kan godt forstå, at der er et langt spring fra det, de betaler i dag til det, de bør betale. Derfor har vi valgt at imødekomme det, siger direktør Jakob Brixvold, der pointerer, at Team Fog Næstved er vigtig samarbejdspartner.

- Det er ikke dér, vi henter den store forretning. Men det kan det jo blive på sigt.

Aftalen med Team FOG har været længe undervejs, og i den mellemliggende periode har Arena Næstved landet hele 19 øvrige større aftaler med forskellige samarbejdspartnere - fra fagforbund som 3F Sydsjælland til lokale erhvervsdrivende, som Bilka Næstved.