Arena Næstved får ny direktør

Det bliver Jakob Brixvold, der skal sidde i direktørstolen i Arena Næstved. Han har tidligere været leder af spillestedet STARS i Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Eventyret om Arena Næstved har ikke just været en dans på roser.

Økonomiske problemer og en udskiftning af bestyrelsen er nogle af de bump, der har været på vejen. Men nu er de klar til at lægge det hele bag sig og se fremad.

Den nye direktør er klar til at tage opgaven på sig.

quote Der skal være alt fra store koncerter til sport. Den skal kunne rumme alt

Jakob Brixvold

- Jeg glæder mig meget til at starte. Nu skal vi bare have den arena op i gear. Det er vi alle interesseret i, og jeg er sikker på, at det nok skal lykkes, siger Jakob Brixvold, der er ny direktør i Arena Næstved. 

Og det glæder også bestyrelsen, at de nu kan præsentere en ny direktør:

- Jeg er rigtig glad for, at vi har ansat en ny direktør, og jeg er rigtig glad for, at vi har fået Jakob Brixvold. Jakob bringer det til bordet, som vi lidt har manglet i Arena Næstved - en enorm viden om musik og om hele eventbranchen. Han er en meget erfaren herre, som sammen med det øvrige personale helt sikkert vil udnytte arenaens potentiale til fulde - til gavn for hele Sydsjælland, lyder det fra Carsten Haurum, bestyrelsesformand i Arena Næstved.

Dårlig start

I slutningen af 2016 fik Arena Næstved en ny bestyrelsesformand og bestyrelse.

Det skete på baggrund af anbefalinger fra konsulentfirmaet Frejo & Steen, der mente at bestyrelsen manglede en klar forretningsplan, og at fokus kun var på at tiltrække store events. På baggrund af rapporten gav Næstved Kommunes økonomiudvalg bestyrelsen et ultimatum:

Gå af, og vi sikrer økonomien i Arenaen – ellers må I klare jer uden kommunale tilskud.

Med en ny bestyrelse og en ny direktør er de klar til at se fremad.

- Det er ingen hemmelighed, at arenaen har haft en uheldig start. Men nu er der kommet en ny bestyrelse, og kommunen støtter projektet. Der er ingen tvivl om, at der nok skal blive godt. Den nye bestyrelse og jeg er på samme side, siger Jakob Brixvold.

Og den nye direktør har store planer med Arena Næstved.

- Der skal være alt fra store koncerter til sport. Den skal kunne rumme alt. Også musical og mindre arrangementer. Den skal være med til at samle byen og sætte Næstved på landskortet, siger han.

Jakob Brixvold sætter sig i direktørstolen 1. august.