¨

Arbejdsom butikstyv afsløret i Næstved

Foto: TV ØST

Politiet fandt et mindre varehus af tyvekoster hos en 45-årig kvinde fra Næstved. Det hele startede med, at politiet standsede hende i en bil, hun stjal under en salgsprøvetur.

Bøger, legetøj, videobånd, cd-skiver og meget andet til en værdi af mellem 500.000 og 750.000 kroner. Det var, hvad politibetjente fandt, da de ransagede en 45-årig kvindes bopæl i Næstved.

Faktisk var det en politipatrulje på Holbækvej i Roskilde, som startede afsløringen af den formentlig hårdtarbejdende butikstyv. Patruljen studsede over, at en personbil kørte rundt med kun en nummerplade, og da de tjekkede den, kunne de se, den var stjålet på Sydsjælland.

Men det var ikke kun nummerpladen, der var stjålet. Kvinden indrømmede, at bilen var stjålet under en salgsprøvetur, og at hun bagefter erstattede prøvenummerpladen med en stjålet en af slagsen.

I bilens bagagerum fandt politiet tyvekoster til en værdi af omkring 20.000 kroner. Det gav betjentene blod på tanden, og derfor ransagede man kvindens bopæl i Næstved.

Politiet fandt så mange genstande, at der måtte hele ti paller tæt stablet til for at køre de stjålne varer bort. Varerne har en værdi på mellem 500.000 og 750.000 kr. Politiet er nu i gang med et større opklaringsarbejde for at finde de forretningsdrivende, som kvinden har stjålet fra.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App