Alle 91 hunde reddet fra misrøgt er nu i nye hjem

10 måneder efter fundet af over 90 misrøgtede hunde på en gård i Hyllinge ved Næstved har alle hundene fået nye ejere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Som den sidste i rækken af 91 misrøgtede hunde fra en gård i Hyllinge fik Chanel i tirsdags et nyt hjem. Det skriver Sjællandske.

- Det er dejligt at kunne sige, at de nu alle er ude i gode hjem, siger Sofie Yderstræde fra Roskilde Internat til Sjællandske.

I maj sidste år blev de mange hunde fundet på en forladt gård i Hyllinge ved Næstved. Hundene gik i afføring til bugen og havde store klumper af det siddende i pelsen. Da de blev indleveret på internatet i Roskilde og et andet sted viste det sig også, at flere af dyrene havde blandt andet øjensygdomme, diarre og mider.

- Det er dejligt at kunne sige, at de nu alle er ude i gode hjem, siger Sofie Yderstræde fra Roskilde Internat til Sjællandske.

Det er tidligere kommet frem, at kvinden, der ejede hundene, flyttede til ejendommen med drømmen om at starte en kennel. Siden blev hun skilt, og arbejdet med hundene løb tilsyneladende løbsk for hende.

Stadig en del af internatet

Men selv om alle 91 hunde har forladt internatet, så er de på en måde fortsat en del af Roskilde Internat.

- Vi har en del, som kommer forbi og blandt andet køber foder. Så hilser vi lige på dem. En sag som denne vil altid være en del af vores hus, siger Sofie Yderstræde til Sjællandske.

Roskilde Internat er ved at planlægge en hyggedag til sommer, hvor alle de 91 hunde fra sagen kan komme og hilse på hinanden igen.