¨

Afsløret på Facebook: Ægtepar bedrager for 700.000 kroner

Ved Retten i Næstved blev der vist flere opslag fra Facebook, som viste parret og deres børn på charterferie, i Legoland og Lalandia. Foto: Arkivfoto

Et ægtepar er kendt skyldige i socialt bedrageri ved Retten i Næstved. I alt har de bedraget Næstved Kommune for knap 700.000 kroner.

En 35-årig mand fra Næstved er kendt skyldig i socialt bedrageri. 

Derfor er han nu blevet idømt ni måneders betinget fængsel - og det samme er hans et år yngre kone. Hun skal dog afsone tre af månederne, fordi hun tidligere er dømt er nøjagtig samme paragraf. 

Det skriver Sjællandske.

Afsløret på Facebook

Det sociale bedrageri begyndte i sommeren 2013. Her fortalte de Næstved Kommune, at de var blevet separeret og boede hver for sig. Historien fortsatte de indtil februar 2015, hvor kommunen fik en anonym henvendelse om, at de altså stadig boede sammen.

Og de fældende beviser ved Retten i Næstved var, da der blev vist flere opslag fra Facebook, som viste parret og deres børn på charterferie, i Legoland og Lalandia. 

I alt lykkedes det parret at bedrage sig til knap 700.000 kroner, skriver avisen. De blev udbetalt som kontanthjælp, dagpenge og boligstøtte, ligesom kommunen bevilligede dem friplads til institution.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App