Affaldssortering gik galt: Taske forsvandt under fire tons affald

Jens Rasmussen mistede ved en fejl sin taske på genbrugspladsen i Mogenstrup ved Næstved. Heldigvis blev den fundet - under fire tons affald.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Man skal holde tungen lige i munden, når det kommer til affaldssortering. Ellers går det galt. Det kan 80-årige Jens Rasmussen fra Mogenstrup nær Næstved skrive under på.

Forleden smed han en papkasse med affald i containeren for små brændbart. Da han kom hjem, gik det op for ham, at tasken med hans pung, kreditkort og kørekort manglede. Og ifølge hans kone Anny Rasmussen, er det ikke første gang, han mister sine ting. 

- Han har prøvet at køre med tegnebogen oven på bilen. Jo, han har tit mistet nogle ting, som nøgler og briller nede i haven. Han er ikke kedelig. Vi keder os ikke, siger Anny Rasmussen.

Fik hjælp af AffaldPlus

Jens Rasmussen kontaktede AffaldPlus, som hjalp ham med at få tømt containeren.

Den var fyldt med fire tons affald af "småt brændbart". Og med hjælp af frivillige hænder og en gummiged fra AffaldPlus, lykkedes det en af medarbejderne at finde Jens Rasmussens taske.

- Hvor var det godt, vi fandt den, sagde jeg. Det var jeg simpelthen lykkelig for, siger Jens Rasmussen.

Medarbejderne hos AffaldPlus er bare glade for, at de kunne hjælpe Jens Rasmussen med at blive genforenet med sin taske.