Ægtepar har åbnet en fiskerestaurant med 'sail-in': - Min drøm er gået i opfyldelse

En ny fiskerestaurant er åbnet i Karrebæksminde, hvor gæster som noget nyt kan komme sejlende til.

I Karrebæksminde har to mennesker, der brænder for fisk, fået en drøm opfyldt. 

De har åbnet et nyt spisested med et ganske særligt koncept i byens kanal. Her behøver man hverken komme gående eller kørende for at få mad, for man kan nemlig sejle helt hen til døren.

- Hvis ikke Karrebæksminde skulle have en sail-in, jamen hvor skulle de så have det, lyder det fra Søren Henriksen, der er medejer af spisestedet Hr. og Fru Fisk.

Læs også
Madskoler mangler frivillige, men ikke i Haslev
Læs også
Madskoler mangler frivillige, men ikke i Haslev

Mange gæster benytter sig allerede af sail-away tilbuddet, også selvom spisestedet kun har været i gang i halvanden måned.

- Det er jo helt fantastisk. Det skulle vi have gjort for mange år siden hernede. Der er jo masser af fiskerestauranter, men det kræver, at du enten parkere din båd i bådehavnen eller din bil et eller andet sted og så går over og spiser, siger gæsten Stig Christensen.

Sail In
Foto: Rikke Stokholm - TV2 ØST

Undervejs i ti år

Bettina Linder Henriksen og hendes mand åbnede restauranten den 18. juni i år. Idéen blev allerede søsat for ti år siden, men det var først nu, at de turde sætte sejl.

- Nu har vi haft fiskeforretning i 22 år og har haft fiskeri i 35 år, og så synes vi, at nu skulle vi altså også prøve noget med at servere. Det har jeg altid brændt lidt for med at lave et lille hyggeligt sted, hvor man kunne sætte sig ned og spise, fortæller Bettina Linder Henriksen.

- Det har vi snakket om i hvert fald ti år og tænkte, at det skal være nu inden, vi bliver for gamle.

Fru fisk
Foto: Rikke Stokholm - TV2 ØST

I starten reklamerede parret ikke for restauranten. Alligevel er åbningen ifølge Bettina Linder Henriksen gået over al forventning.

- Det er faktisk, som vi havde drømt om. Det kan ikke være bedre. Min drøm er gået i opfyldelse.