61-årig mand omkommet i voldsom villabrand

En brand i en villa ved Tappernøje har kostet en 61-årig mand livet. Mandens hustru er fløjet til Rigshospitalet med brandskader.

En 61-årig mand har mistet livet i en brand i en villa på Askovvej i Tappernøje. 

Natten til tirsdag bemærkede en nabo, at der kom store flammer fra villaen. Naboen slog alarm klokken 00:45, og da politi og brandvæsen ankom til stedet, var villaen fuldstændig overtændt af flammer.

Det oplyser vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Der boede et ægtepar i villaen, men kun den 65-årige kvindelige beboer nåede ud af huset, inden det var for sent.

- Da vi ankom til stedet, var hustruen til den 61-årige mand kommet ud, men manden indebrændte og omkom, fortæller vagtchef Stefan Jensen.

Den 65-årige kvinde er efterfølgende blevet fløjet til Rigshospitalet i lægehelikopter på grund af brandskader og kontrol for røgforgiftning, da hun ifølge vagtchefen har indåndet en del røg.

Brandfolk arbejder tidligt tirsdag morgen stadig på stedet for at få slukket branden. Politiet kan derfor endnu ikke sige noget om brandårsagen. 

- Man er ikke færdig med at slukke branden endnu. Så det er først, når der er slukket, og der ikke er så varmt mere, at vi kan komme ind med teknikere. Det bliver først langt op ad dagen i dag, siger Stefan Jensen.  

Det var kun den 61-årige mand og den 65-årige kvinde, som var til stede i villaen.

Ifølge politiet er de pårørende til ægteparret blevet underrettet.