¨

56-årig anmeldt til politiet for at krænke drenge seksuelt

Foto: TV ØST

Forældrene til fem 15-årige drenge har meldt en 56-årig mand til politiet for at have krænet deres børn seksuelt.

En 56-årig mand fra Vordingborg-området er nu blevet anmeldt til politiet for at have krænket fem 15-årige drenge seksuelt. Det skriver Sjællandske i dag.

Det var en lærer på drengenes skole - Borup Ris Skolen, der fik mistanken, og politiet blev derfor kontaktet. 

Ifølge Sjællandskes oplysninger skulle den 56-årige angiveligt have givet drengene hash, sprut, penge og andre former for belønninger, og tilgengæld har han krævet seksuelle ydelser. Det startede med små nusserier uden på tøjet og udviklede sig til berøringer forskellige steder på kroppen både på manden og drengene.

Overgrebene har fundet sted i mandens campingvogn eller i hans bil forskellige steder på Sydsjælland og i Fuglebjeg.  Manden er tidligere politibetjent og har været fodbolddommer. Ifølge Sjællandske er forældrene oprørte over, at manden stadig er på fri fod, og frygter han fortsætter sine overgreb.

Politiet er i øjeblikket i gang med at efterforske sagen.

- Vi har modtaget en lang række anmeldelser og har talt med de første tre familier. I de kommende dage forventer vi at tale med 11 familier mere, siger Niels Denny Sørensen til Sjællandske, der gør opmærksom på, at den 56-årige mand ikke er blevet anholdt.  

Ifølge politiet er det vigtigt at sikre beviser, før manden bliver anholt.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App