¨

505 stemmer mod genåbningen af Kalbyrisvej

Foto: TV ØST

Underskrifterne er nu talt op. 505 personer har skrevet under på, at Kalbyrisvej ved Næstved ikke skal genåbnes.

Kalbyrisvej har nu været lukket i snart fire år, og flere beboere i området ved Kalbyrisskov ønsker, at vejen forbliver lukket. Og nu støttes den holdning op af 505 underskrifter.

Tilbage i 2011 blev vejen lukket for al gennemkørsel, og lige siden har flere borgere kæmpet for at få vejen genåbnet. Men nu er der altså opstået en modgruppe: Flere ønsker nu, at vejen forbliver lukket.

På tirsdag, når der er byrådsmøde, vil Palle Rosendal aflevere de 505 underskrifter til borgmesteren i Næstved, Carsten Rasmussen (Soc.Dem.)

- Nu håber vi, at der sker noget. At byrådet har tænkt sig at lytte til os. Vi kunne godt tænke os et borgermøde, så alle blev hørt i denne sag, siger Palle Rosendal, der bor tæt på Kalbyrisvej.

Læs også: Strid om Kalbyrisvej.

Selvom lukningen af Kalbyrisvej har betydet, at mange har fået en omvej på omkring 10 kilometer for at komme til Næstved, så ser stadig helst at vejen er lukket.

- Vi synes ikke, at området kan klare den trafik, der var førhen. Vi var glade for, at der i næsten fire år ikke har været den belastning, der plejer at være. Det har været dejligt, siger Palle Rosendal, beboer, siger Palle Rosendal.

Efter Kalbyrisvej blev lukket er området blevet brugt til forskellige aktiviteter som cykling, løb og hundeluftning. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App