¨

5 kvælerslanger sluppet løs i Sandved

Foto: TV ØST

I alt 5 kvælerslanger er torsdag fundet i den lille by mellem Næstved og Skælskør. 2 er fortsat på "fri fod".

Tidligt torsdag morgen klokken 4.15 fandt en kvinde en kvælerslange på over en meter i sin indkørsel på Nyvej i Sandved.

Kort tid efter klokken 7.37 fandt Diana Nielsen så en anden kvælerslange i en plastickasse ved en container ud for Langgade 32.

Begge slanger er kongeboer fra Sydamerika og blev trods flere timer i kulden fundet i live og bragt til Krokodille Zoo til "kærlig forplejning". 

Kort før klokken 12 fandt en anden borger i byen så kvælersange nummer 3. 

Fem slanger sluppet løs

Ifølge politiet er i alt 5 kvælerslanger blevet sat ud i det fri af en ung mand. De sidste 2 slanger er dog stadig "på fri fod" og ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan manden ikke huske, hvor han har sat de sidst slanger ud.

Derfor venter politiet på, at de bliver "opdaget" ligesom de 3 andre slanger er blevet det i løbet af dagen. 

En af dem, der opdagede en slange i dag, er Diana Nielsen. Han fandt en kasse i sin opgang, hvor der lå en kongeboa, der var cirka 130 centimeter lang.

 

- Jeg nåede ikke at tænke så meget. Jeg forsøgte bare at få min hund ind, for jeg ønskede ikke, at den skulle gå i gang med at lege med slangen, siger hun.

Skubbede slangen med børste

 

Derefter sørgede hun for at kontakte politiet og få slangen ud af opgangen og over i en nærliggende container.

 

- Jeg tog en børste og prøvede at skubbe til den for at tjekke om den var i live, og så tog jeg et par handsker og bar den væk, siger hun.

 

Alle de fundne slanger er kvælerslanger, men politiet understreger, at de ikke er farlige for mennesker. Kun for mindre dyr, fortæller vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Læs også: Kvinde fandt pytonslange i sin indkørsel

02:26 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App