35-årig mand dømt for besiddelse af syv våben og ammunition

En 35-årig mand er torsdag blevet idømt fire års fængsel ved Retten i Næstved blandt andet for besiddelse af syv våben med ammunition.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 35-årig mand er blevet dømt for besiddelse af syv våben, herunder riftler, haglgevær og ammunition.

Retten i Næstved har besluttet at idømme ham en fængselsstraf på fire år.

Ifølge Siw Olsen, anklager fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, stammer våbene fra et indbrud, der blev begået den 7. december 2018.

Manden modtager dommen og fængsles efter dom.

Politi opdagede billede på telefon

I forbindelse med en anden sag opdagede Midt- og Vestsjællands Politi et billede på en telefon, der kæder den 35-årig mand sammen med de stjålne våben, fortæller anklager fra Sydsjællands og Lolland-Fasters Politi.

- Efter noget efterforskning anholder og varetægtsfængsler vi den tiltalte for at have fremsendt billedet til den person, vi finder det hos, fortæller anklager Siw Olsen.

quote Retten finder alene, at der er tale om hæleri af de her våben

Siw Olsen,  anklager fra Sydsjællands og Lolland-Fasters Politi

- Han blev tiltalt for at have begået indbrud, men retten finder alene, at der er tale om hæleri af de her våben. Det vil sige, at han ikke har besiddet dem på et offentligt tilgængeligt sted. Så han bliver dømt for besiddelse af våben og ammunition, men ikke på offentligt tilgængeligt sted, siger Siw Olsen.

Manden er også blevet dømt for besiddelse af kokain, besiddelse af hash og besiddelse af dopingmidler. Alt sammen med henblik på videresalg.

- Det bliver han også kendt skyldig i, siger Siw Olsen.