34-årig med rockerrelationer dræbt

Tre lokale personer fra rockermiljøet er anholdt efter et drab på en 34-årig mand ved Mogenstrup.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Mistænkt anholdt i sagen
Clock26. dec 2022, kl. 14:20
En mistænkt i sagen har nu meldt sig selv, efter at politiet truede med at offentliggøre hans navn og billede.
Clock26. dec 2022, kl. 16:21
I alt syv personer er nu anholdt i sagen.

En mand er kort før klokken 19 fundet dræbt på et sted ved Mogenstrup øst for Næstved. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge politiet er der tale om en 34-årig mand med relation til det lokale rockermiljø. Det pårørende er underrettet om drabet.

Mandag formiddag oplyser politiet, at det er foretaget anholdelser i sagen.

- I nattens løb har vi anholdt tre personer med relation til rockermiljøet fra lokalområdet, som foreløbig skal afhøres til sagen. Vi har desuden ransaget flere adresser, og vi fortsætter dagen med omfattende efterforskning og afhøringer, fortæller politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse udsendt klokken 10:58 mandag.

Drab i Mogenstrup 25/12/2022
Læs også
Syv anholdt efter rockerdrab ved Næstved
Drab i Mogenstrup 25/12/2022
Læs også
Syv anholdt efter rockerdrab ved Næstved


Politiet oplyser endnu ikke, hvordan eller hvorfor manden er dræbt, ligesom de ikke oplyser, hvilken relation de tre anholdte har til sagen.

I en tidligere pressemeddelelse udsendt søndag klokken 23:30 lyder det dog fra politiet, at den øvrige befolkning kan føle sig trygge.

- Der er lige nu intet der tyder på, at den almindelige befolkning har grund til at føle sig utryg, og vi vil nu bruge natten på tekniske undersøgelser og yderligere efterforskning, siger politiinspektør Kim Kliver i en kortfattet pressemeddelelse.

I løbet af natten har Præstø Landevej været spærret fra Mogenstrup Kirke og et langt stykke vestpå ind mod Næstved. Tidligt mandag morgen er afspærringen dog fjernet, kan TV2 ØST konstatere.

Massivt politiopbud

Ifølge TV2 ØSTs mand på stedet var politiopbuddet ganske massivt langs landevejen vest for Mogenstrup, hvor der blev søgt med både lygter og hundepatruljer.

På billeder, TV2 ØST har modtaget, ser man blandt andet, hvordan politiet undersøger noget i vejkanten omkring Fladsågårdsvej, Præstø Landevej og Næstelsø Præstemark.

De første meldinger om en politiaktion kom i løbet af søndag aften, og klokken 21.20 bekræftede politiet, at de var til stede på en lokation i forbindelse med en hændelse, man var i gang med at efterforske.

- Politiet opfordrer borgerne til at respektere politiets afspærringer, og samtidig beder politiet eventuelle vidner om at henvende sig på telefon 1-1-4, hvis man har oplysninger til sagen, lyder det i politiets pressemeddelelse.