32-årig fængslet for voldtægter mod 4-årig

OPDATERET: Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har anholdt og sigtet en 32-årig mand fra Midtsjælland for flere voldtægter, begået mod en nu 4-årig pige.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 32-årig mand fra Midtsjælland blev torsdag eftermiddag varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for flere voldtægter, begået mod det samme barn, en nu blot 4-årig pige.

Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

- Vi anholdt manden onsdag eftermiddag. Han er sigtet for flere tilfælde af voldtægter mod pigen, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Gentaget flere gange

Politiet mener, at voldtægterne har fundet sted "over en periode".

- Men hvor lang en periode - og hvor langt tilbage i tiden den i givet fald må have fundet sted - det kan vi endnu ikke sige noget om. Sagen er helt ny, siger Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

Han understreger, at den 32-årige og den lille pige "har en relation" til hinanden. Han siger samtidig, at krænkelserne ikke er sket i forbindelse med mandens arbejde.

Men nærmere ønsker politiet ikke at komme sagens indhold.

Den 32-årige nægtede sig skyldig ved torsdagens grundlovsforhør, der fandt sted ved Retten i Næstved. Han har også valgt at kære fængslingskendelsen til landsretten, oplyser Sydsjællands Politi.

/ritzau/