¨

30 år: Torben ønsket tillykke med tamburkorps og toiletter

Foto: TV ØST

Mandag den 27. april fylder Torben Ove Christensen 30 år, og han blev vækket med fødselsdagssang fra et tamburkorps og en have udsmykket med toiletter og en båd

30 årsdagen er formentligt en fødselsdag, som Torben Ove Christensen aldrig glemmer. Mandag den 27. april vågnende han til en fødselsdag uden lige.

Klokken 5 havde en del af Næstved Tamburkorps taget opstilling på Skovduevej, hvor Torben Ove Christensen bor, og så gav de den ellers gas med både 'I dag er det Torbens fødselsdag' og 'Congratulations', og selv om der gik nogen tid, før fødselsdagsbarnet kom ud, så så han både glad og overrasket ud over den særlige morgenvækning.

Båd som peberkværn

Torben Ove Christensen har gennem årene været medlem af Næstved Grønne Tamburkorps, så et par af hans venner fandt det oplagt at få dem ud og vække ham.

Hans peberkværn blev en båd i haven, da Torben Ove Christensen gennem de seneste fem år har patruljeret de danske farvande ombord på skibet Freja.

Det er kammeraterne Rune G. Rix og Jacob Frederiksen, som har sendt tekst, billeder og video fra deres vens store dag og den specielle overraskelse.

Til toiletterne hører følgende forklaring:

- Det er ikke, fordi Torben er vvs'er. Men mange af hans projekter har det bare altid med på et eller andet tidspunkt at gå lidt lort i den. Og han klager altid over, at de kun har et toilet i huset, og det er altid optaget, fortæller vennerne til TV ØST.

01:27 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App