29-årig snød ældre: Udgav sig også for at være bankmand

Han har angiveligt bedraget ni ældre borgere ved at udgive sig for at være deres barnebarn. Manden har også udgivet sig for at være bankmand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 29-årige mand, som udgav sig for at være ældre borgers barnebarn for at franarre dem penge, har angiveligt også udgivet sig for at være bankmand.

Det skriver Sjællandske.

Som bankmand skulle han have forsøgt at få dankort og kontanter ud af de ældre. Politiet oplyser til avisen, at han skulle have forsøgt at snyde sig til 250.000 kroner som barnebarn og 180.000 som bankmand. I alt lykkedes det den 29-årige at bedrage for 165.000 kroner.

Ifølge avisen har den 29-årige mand lavet et grundigt forarbejde og derfor kender de ældres familieforhold, og på den måde kunne han snyde dem. 

Manden skulle heller ikke være dansk statsborgerskab. 

Bedraget siden august

Siden august skulle den 29-årige mand angiveligt have snydt og bedraget ni ældre borgere i blandt andet Slagelse Skælskør og Ringsted.

Manden skulle have udnyttet de ældre til at udlevere pengene til ham ved at ringe dem op og udgive sig for at være deres barnebarn. Her spurgte han angiveligt de ældre, om han måtte låne nogle penge til en ny bil, og hvis de sagde ja, så sendte ”barnebarnet” en kammerat hen for at hente pengene.

Og nu er den 29-årig mand så blevet varetægtsfængslet frem til den 22. november ved Retten i Næstved.