26-årig mand banket med baseballbat i pengeopgør

To mænd er anholdt og bliver onsdag fremstillet i grundlovsforhør, efter de natten til onsdag blev anholdt for vold mod en 26-årig mand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var angiveligt et opgør om penge, der tirsdag aften fik to mænd til at overfalde en 26-årig mand på en parkeringsplads på Parkvej i Næstved.

Overfaldet skete omkring klokken 18.55, hvor den 26-årige fik flere slag og spark, ligesom han blev banket med et baseballbat.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi slap han dog med overfladiske skrammer, og han slipper måske også for at møde sine overfaldsmænd den kommende tid.

Kendinge af politiet

I løbet af natten til onsdag lykkedes det nemlig politiet at anholde de to gerningsmænd. Den ene - en 35-årig mand - blev anholdt klokken 01.08, og den anden - en 28-årig mand - fandt politiet frem til klokken 02.20.

Begge blev anholdt på deres bopæl i Næstved og sigtet for kvalificeret vold mod den 26-årige. Den 28-årige blev også sigtet for at have 3,4 gram kokain på sig. 

- Det er to mænd, vi kender rigtigt godt i forvejen for forskellige typer kriminalitet, siger politikommissær Mads Justesen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

De anholdte bliver onsdag klokken 13.00 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved. Her skal en dommer vurdere, om der er grundlag for at varetægtsfængsle mændene.