¨

25-årig mand overfalder politibetjent ved Næstved Sygehus

Politiet blev klokken 00.11 tilkaldt til Marievej i det nordlige Næstved. Vejen er en sidevej til Næstved Sygehus. Her havde manden ifølge politiet udøvet hærværk ved blandt andet at smadre flere vinduer i området. Foto: Bax Lindhardt/NF/Ritzau Scanpix

En politibetjent blev natten til onsdag sparket af en 25-årig mand, som havde smadret flere vinduer ved Næstved Sygehus.

En 25-årig mand blev natten til onsdag anholdt ved Næstved Sygehus, efter han havde smadret flere vinduer i området og sparket en politibetjent.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet blev klokken 00.11 tilkaldt til Marievej i det nordlige Næstved. Vejen er en sidevej til Næstved Sygehus.

Her havde manden ifølge politiet udøvet hærværk ved blandt andet at smadre flere vinduer i området. Det er uvist, om der er sket skader på sygehuset.  

- Manden skabte problemer i området, og vi kan konstatere, at han har lavet noget hærværk ved at knuse en rude med sin hånd.

- Han har desuden slået og bidt flere personer på stedet, siger Kent Edvardsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Risikerer fængselsstraf

Da politiet ankom til stedet, sparkede den 25-årige mand ud efter den ene betjent, som blev ramt i lysken. Han blev derefter anholdt og taget med på politistationen.

Manden er sigtet for at begå hærværk, vold og vold mod tjenestemand i funktion. Han risikerer at blive straffet med fængselsstraf, oplyser politiet.  

Politibetjenten har det efter omstændighederne godt og er blevet tilset af en læge på sygehuset.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App