21-årig forsøgte at tørre bøde af på 20-årig

Der var lidt for meget at komme efter hos en 21-årig mand fra Køge, da han blev standset af politiet i Næstved tirsdag, så han forsøgte at tørre bøden for adskillige forhold af på en anden, hvis sundhedskort han havde på sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 21-årig mand var godt klar over, at den ikke var god, da han tirsdag morgen blev standset af politiet. Klokken 8.16 fik politiet en anmeldelse om en bilist, som kørte noget slingrende i Næstved, og det lykkedes takket være gode vidner at finde frem til bilen på Jagtvej i Næstved.

Føreren havde ikke spændt sikkerhedsselen, og han havde ikke sit kørekort med, men viste et sundhedskort, som svarede til en 20-årig mand.

Betjentene gik ham lidt på klingen, og det viste sig, at forklaringen ikke holdt, og at der i virkeligheden var tale om en 21-årig mand fra Køge. Han havde givet en andens cpr-nummer for at slippe for en bøde, for den 21-årige var nemlig frakendt kørekortet, og de nummerplader, der sad på bilen, var meldt stjålet den 22. oktober i Rønnede.

Den 21-årige blev derfor sigtet for at køre uden sikkerhedssele, for kørsel i frakendelsestiden, for tyveri af nummerplader og for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om falsk anklage og misbrug af et ægte dokument.