21-årig bilist såret af skud

En mand blev såret, mens en anden slap uskadt, da der blev skudt med skarpt mod deres bil i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hætteklædte mænd affyrede i aftes cirka seks skud mod en kørende bil på Indre Vordingborgvej i Næstved, oplyser politiet. (OPDATERING kl. 17.24: I følge flere vidner holdt bilen stille, da skuddene faldt. Bilen ræsede efterfølgende afsted fra området.)

Bilens 21-årige fører blev ramt af et projektil i højre hånd og af et strejfskud i højre skulder, mens en 22-årig passager skal uskadt.

Sydsjællands og Lolland-Falsters politi modtog kl. 22.48 en anmeldelse om, at to hætteklædte personer netop havde skudt mod bilen, der blev ramt, men fortsatte væk. Lidt senere fandt politiet de to, der var blevet beskudt, på Næstved Sygehus, oplyser politikommissær Bent Ludvigsen. 

Afhøringerne af de to mænd har ikke givet noget motiv til skudepisoden. Vidner har forklaret, at der blev hørt cirka seks skud på Indre Vordingborgvej. De to gerningsmænd beskrives begge som cirka 20 år, 175-180 cm høje og almindelige af bygning. Begge var iført mørke bukser og mørke hættetrøjer med hætten trukket ved over hovedet. Begge blev set med en blank pistol eller revolver i hånden, oplyser Bent Ludvigsen.

Gerningsmændene flygtede ad Indre Vordingborgvej-Brandtsgade, hvor de satte sig i en ukendt bil og forsvandt ad Brandtsgade og Havnegade.
  
/ritzau/

Her affyrede hætteklædte mænd i aftes cirka seks skud mod en kørende bil:

Vis 21-årig bilist såret af skud på et større kort