200 parkeringspladser forsvinder: Frygt for parkeringskaos

200 parkeringspladser i Næstved er blevet nedlagt. Borgerne frygter, det vil skabe parkeringskaos i byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Hvor skal folk parkerer, når intet er færdigt endnu, siger Pia Hansen.

- Jeg ligger og kører rundt i tyve minutter for at finde en plads, for det er umuligt at finde noget, lyder det fra Lisbeth Christiansen.

Utilfredsheden er stor i Næstved, hvor 200 p-båse på Posthusparkeringspladsen ved stationen i Næstved mandag blev inddraget.

Parkeringspladserne forsvinder for at give plads til byggeriet af den kommende Udlændingestyrelse.

Folk vil få svært ved at finde en plads

Robert Hansen, der formand for pendlerklubben i Næstved, er langt fra begejstret.

- Når man fjerner de 200 posthusparkeringer, så bliver der pres på. Det betyder jo, at folk, der kommer med deres biler, de har problemer med at få dem parkeret, siger han.

Der vil mangle parkeringspladser i byen frem til slutningen af august, hvor et nyt parkeringshus på Grønvej vil stå færdigt. Og til december kommer et tredje parkeringshus ved Uffesvej.

- Det undrer os meget, at man ikke har kunne opføre et af de her parkeringshuse, inden man begynder at lukke ned for resten. Det virker som bagvendt planlægning, siger formanden for pendlerklubben.

P-vagter vil give bilister længere line

Borgmester Carsten Rasmussen (S) vil opfordre parkeringsvagterne til at holde igen med bødeblokken, indtil de nye parkeringspladser står klar.

- Parker der, hvor der er plads på diverse villaveje. Så skal vi nok lade være med at gå ud med millimetermålebåndet, siger borgmesteren.

Udlændingestyrelsens nye lokaler skal stå færdige den 1. marts 2020.