2 katte gik i fælden

Dyrenes Beskyttelse har natten til onsdag haft en kattefælde stående ved Bauhaus i Næstved. 2 katte gik i den. Desværre var det de forkerte.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I et forsøg på at lokke en kattemor tilbage til sine unger havde Dyrenes Beskyttelse natten til onsdag sat en fælde op ved Bauhaus i Næstved.

Tirsdag morgen rykkede organisationen ud til byggemarkedet, der havde ringet og fortalt, at der stod en papkasse med 5 killinger i hos dem. I første omgang troede både de ansatte i Bauhaus og Dyrenes Beskyttelse, at killingerne var kommet med en forsendelse og derfor havde været undervejs i 2 døgn.

2 katte i fælden

Det viste sig dog senere, at en medarbejder havde set papkasse stå i byggemarkedet i flere dage, og derfor regner de med, at kattemoren selv har lagt sine killinger i den.

Fælden var et forsøg på at få hende tilbage til killingerne, og der gik da også 2 katte i den i løbet af natten. Desværre var det ikke de rigtige.

- Det var 2 hankatte, der gik i fælden, så det var meget nemt at finde ud af, at det ikke var de rigtige. En ansat ved Bauhaus har dog set kattemoren gå rundt og kalde på sine killinger, så vi lader fælden stå en dag mere i håb om, at hun går i den, siger Karen Løkke, kredsformand for Dyrenes Beskyttelse i Næstved.

De 5 en uge gamle killinger har det ifølge Karen Løkke godt. Lige nu får de modermælkserstatning fra flaske for at klare sig.