¨

10-årig livsfarligt forbrændt

En 10-årig dreng fra Næstved er i livsfare, efter han i går blev forbrændt i sit hjem. Hans tøj var overhældt med en brændbar væske.

Fire kammeraters leg endte tragisk i går, en 10-årig dreng blev livsfarligt forbrændt i sit hjem. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge politiet var drengens tøj overhældt med en brændbar væske, så da der gik ild i det, flammede det eksplosivt op. Den 10-årige fik voldsomme forbrændinger fra livet og opefter.

Ifølge Ekstra Bladet smugrøg de fire venner tilsyneladende på et værelse, men hvordan der gik ild i den 10-åriges tøj, og hvorfor der var hældt brændbar væske ud over tøjet, vides endnu ikke.

En kvinde kom til undsætning og fik lagt den forbrændte dreng i et vandbad for at holde ham nedkølet til ambulancen nåede frem. Herefter blev den 10-årige dreng bragt til Rigshospitalet, hvor han nu ligger i respirator.

Han har meget dybe forbrændinger på brystkassen, armene og den nedre del af ansigtet. Udover tredjegradsforbrændingerne, så er lægerne bekymret for skader på lungerne.

Først om tre-fire dage vil det vise sig sig, om han vil overleve.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App