"Moffes" 21-årige datter får sidste dom i sag om cannabisolie

Claus ”Moffe” Nielsens datter er nu blevet dømt for at medvirke til det ulovlige salg af cannabisolie. Derpå er hun den sidste dømt i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Så er der sandsynligvis sat punktum i sagen om Claus ”Moffe” Nielsen, der sidste år blev idømt to års fængsel for at producere og sælge cannabisolie ulovligt.

Nu har Claus "Moffe" Nielsens 21-årige datter fået 60 dages betinget fængsel for at have medvirket til den ulovlige produktion. Det slog Retten i Holbæk fast torsdag i denne uge.

Det skriver Nordvestnyt.

Ifølge avisen har den 21-årige datter ladet i alt 916.325 kroner gå ind på sin bankkonto. Derefter har hun hævet pengene i kontanter for at give dem videre til sine forældre, der begge er dømt i sagen. 

Dermed blev den 21-årige datter den niende og sidste person, som blev dømt i sagen, der har kørt over tre år.

Claus "Moffe" Nielsen
Læs også
'Moffe' går gerne i fængsel - bare ikke på grund af narkoparagraf
Claus "Moffe" Nielsen
Læs også
'Moffe' går gerne i fængsel - bare ikke på grund af narkoparagraf

Udover den 21- årige datter fik Claus ”Moffe” Nielsen i 2018 to års fængsel – seks af månederne var ubetinget. Også hans kone er dømt i sagen.

Storesøster gav cannabis-penge videre

I oktober i år blev parrets anden datter på 23 år idømt fire måneders betinget fængsel.

Hun havde ligesom sin lillesøster ladet 600.000 kroner fra salget af den hjemmeproducerede cannabisolie via netbutikken Moffes.com gå ind på sin bankkonto. Derpå hævede hun også pengene til sin far og mor.

Claus "Moffe" Nielsen
Læs også
"Moffes" datter dømt for at hæve cannabis-penge til sine forældre
Claus "Moffe" Nielsen
Læs også
"Moffes" datter dømt for at hæve cannabis-penge til sine forældre

Sagen begyndte tilbage i oktober 2016, hvor Claus "Moffe" Nielsen fra Holbæk blev anholdt og varetægtsfængslet sammen med sin kone.

Claus ”Moffe” Nielsen har hele tiden erkendt, at han har brudt loven, da han begyndte at fremstille og sælge cannabisolien. Men da han har solgt cannabisolien til syge danskere, mener han ikke, at han har gjort noget forkert.

Det var hans egen datters kræftsygdom, der fik ham til at starte produktionen af cannabisolie.

I første omgang blev Claus "Moffe" Nielsen idømt 18 måneders fængsel ved Retten i Holbæk. Men senere gik sagen videre til Østre Landsret, som skærpede straffen til to års fængsel. Han har siddet et halvt år i fængsel, da resten af perioden var betinget. 


Nyhedsoverblik