Serie Mit kæreste eje

27:33

Dette afsnit

Mit Kæreste Eje - Sommerhus indbo

20/03/2017

Et sommerhuskøb indbragte aftenens første gæst en dejlig PH lampe. Bordlampen med de røde skærme betager virkelig Steffen. Lone, som købte både sommerhus og fik lampe bliver glad og overrasket, for lampen skønnes at koste mindst 30 tusind.

Danmark bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter, og de fleste seere har et eller andet klenodie stående fremme til pynt eller gemt godt af vejen i kommodeskuffen. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. Et sommerhuskøb indbragte aftenens første gæst en dejlig PH lampe. Bordlampen med de røde skærme betager virkelig Steffen. Lone, som købte både sommerhus og fik lampe bliver glad og overrasket, for lampen skønnes at koste mindst 30 tusind.

Regionen bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. I hvert program viser nogle seere deres kæreste eje frem og fortæller lidt om baggrunden - hvis de kender den. Vurderingschef Steffen Dinesen supplerer oplysningerne og giver en kontant vurdering af genstanden.

Mit kæreste eje sendes på TV ØST hver mandag kl. 19.50.

Afsnit

Alle serier A - Å