¨

Serie Mit kæreste eje

28:20

Dette afsnit

Mit Kæreste Eje - Retro i plast

17/10/2016

Lisette Andersen har en flot rød isspand af plastik. Den er fra Stelton og super retro og falder i de unges smag, fortæller Steffen Dinesen. Svend Åge Jacobsen har både store og små biler. Den store skal Sille og Steffen selvfølgelig have en tur i.

Danmark bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter, og de fleste seere har et eller andet klenodie stående fremme til pynt eller gemt godt af vejen i kommodeskuffen. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. Lisette Andersen har en flot rød isspand af plastik. Den er fra Stelton og super retro og falder i de unges smag, fortæller Steffen Dinesen. Svend Åge Jacobsen har både store og små biler. Den store skal Sille og Steffen selvfølgelig have en tur i.

Regionen bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. I hvert program viser nogle seere deres kæreste eje frem og fortæller lidt om baggrunden - hvis de kender den. Vurderingschef Steffen Dinesen supplerer oplysningerne og giver en kontant vurdering af genstanden.

Mit kæreste eje sendes på TV ØST hver mandag kl. 19.50.

Afsnit

Alle serier A - Å