Serie Mit kæreste eje

26:28

Dette afsnit

Mit Kæreste Eje - Et sandt fund!

06/02/2017

En flot stor bronzefigur fundet på en rasteplads for år tilbage, tar næsten pusten fra publikum. Figuren er nemlig meget kostbar, og historien om hvordan den blev fundet gør det bestemt ikke kedeligt til Mit Kæreste Eje i Bringstrup Forsamlingshus.

Danmark bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter, og de fleste seere har et eller andet klenodie stående fremme til pynt eller gemt godt af vejen i kommodeskuffen. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. En flot stor bronzefigur fundet på en rasteplads for år tilbage, tar næsten pusten fra publikum. Figuren er nemlig meget kostbar, og historien om hvordan den blev fundet gør det bestemt ikke kedeligt i Bringstrup Forsamlingshus.

Regionen bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. I hvert program viser nogle seere deres kæreste eje frem og fortæller lidt om baggrunden - hvis de kender den. Vurderingschef Steffen Dinesen supplerer oplysningerne og giver en kontant vurdering af genstanden.

Mit kæreste eje sendes på TV ØST hver mandag kl. 19.50.

Afsnit

Alle serier A - Å