¨

Serie Mit kæreste eje

29:19

Dette afsnit

Mit Kæreste Eje - Designstol

07/11/2016

Louises stol begejstre Steffen Dinesen. Selv om han aldrig har set sådan en, er han næsten sikker på at det må være en sjælden design-stol. Da Louise fortæller at den er købt tæt på en skole, som uddanner designere, er Steffen ikke i tvivl.

Danmark bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter, og de fleste seere har et eller andet klenodie stående fremme til pynt eller gemt godt af vejen i kommodeskuffen. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. Louises stol begejstre Steffen Dinesen. Selv om han aldrig har set sådan en, er han næsten sikker på at det må være en sjælden design-stol. Da Louise fortæller at den er købt tæt på en skole, som uddanner designere, er Steffen ikke i tvivl.

Regionen bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. I hvert program viser nogle seere deres kæreste eje frem og fortæller lidt om baggrunden - hvis de kender den. Vurderingschef Steffen Dinesen supplerer oplysningerne og giver en kontant vurdering af genstanden.

Mit kæreste eje sendes på TV ØST hver mandag kl. 19.50.

Afsnit

Alle serier A - Å