Udvekslingprojekt sender danske elever til Polen

MIN HVERDAG: Projekt med udgangspunkt i at skabe fremtidens entreprenører, sender seks elever fra Høng Privatskole til Olsztyn i Polen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Seks elever og to lærere er sendt til Polen, nærmere bestemt Olsztyn, i udveksling i perioden 29. november til fredag den 4. december. 

De medvirker i et projekt der går under navnet Erasmus+, som er et projekt der går ud på at skabe fremtidens entreprenører i hele Europa. Lande udover Danmark og Polen der er med i projektet er lande som Italien, Spanien, England, Rumænien, Grækenland og Portugal.

Under udvekslingen bor de danske elever hos hver deres værtsfamilie, hvor de blandt andet har været med til at planlægge og afholde et julemarked på værtsskolen.

Torsdagen blev brugt på julekugle workshop, som det kan ses i klippet, samme dag besøgte de yderligere en bunker og en katedral.

- Vigtigst er dog elevernes forståelse af hinandens kulture, samt det at skabe et internationalt netværk, skriver Rune Halskov i en mail til TV ØST.

 
  Foto: TV ØST

Julemarked  - Jonathan Junker Larsen

 
  Foto: TV ØST

Statue af Nikolaus Kopernikus

fra venstre bagest:Kasper Zadlo Rasmussen (8.kl.), William Søgaard Lauridsen, Simon Dalsgaard, Jonathan Junker Larsen (7.kl.), Sabrina Christiansen

Forest fra ventre: Rune Halskov, Emma Steensberg og Vibeke Lemming Høy (lærer)

Rune Halskov er medlem af ØSTHOLDET. Det kan du også blive. Se hvordan - KLIK HER