¨

TV ØST inviterer foreninger på besøg

Foto: TV ØST

TV ØST vil gerne invitere foreninger af alle slags til at blive en del af ØSTHOLDET. Interesserede foreninger kan i første omgang komme på besøg og høre mere.

TV ØST vil gerne være endnu bedre til at fortælle, hvordan hverdagslivet i regionen udleves. Foreninger spiller en vigtig rolle i manges liv, og derfor vil vi gerne alliere os med jer.

 

Helt konkret vil vi invitere jer til at blive en del af ØSTHOLDET og dermed levere billeder og videoer fra jeres arrangementer til os. Alt kommer på vores hjemmeside under MIN HVERDAG, og det bedste kommer i TV.

 

Hvad får foreningerne ud af det?

 

I kan via TV ØST skabe opmærksomhed omkring jeres forenings aktiviteter ved selv at bidrage med fortællinger om jeres begivenheder og arrangementer. Det vil skabe opmærksomhed om foreningens formål og bringe de gode historier fra lokalsamfundet frem i lyset til hele regionen. 

 

Hvad får TV ØST ud af det?

 

Vi får bedre mulighed for at beskrive hverdagslivet i lige præcis jeres lokalområde. Vi får adgang til eksklusivt billedmateriale og en uvurderlig kontakt til foreningslivet og lokalsamfundene. 

 

Besøg TV ØST på en af følgende datoer

 

I første omgang vil vi gerne invitere jer på et uforpligtende besøg hos TV ØST, Kildemarksvej 7, 4760 Vordingborg. Vi har planlagt to datoer:

 

Mandag 22. februar klokken 18-21.

Mandag 14. marts klokken 18-21.

 

Her vil vi gerne hilse på jer ansigt til ansigt, give en rundvisning på tv-stationen og fortælle om vores ambitioner med brugerindhold og ØSTHOLDET. Desuden vil en af vores dygtige fotografer give et lynkursus i, hvordan man laver nogle gode optagelser med sit mobilkamera.

 

Tilmelding til en af ovenstående datoer og spørgsmål sker via mail til:

 

Brugernes redaktør, Jesper Bøgh: 

jebo@tveast.dk eller telefon 51 81 00 11.

 

Læs mere om ØSTHOLDET her

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App