Sponsorløb gav 110.000 kroner

MIN HVERDAG: Stort sponsorstævne skaffede Kalundborg Svømmeklub næsten 110.000 kroner.

Tema: Min hverdag
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag 30. april blev der svømmet på livet løs i Kalundborg Svømmehal. Begivenheden var Kalundborg Svømmeklubs årlige sponsorstævne. 

- Konkurrencesvømmerne fra klubben, havde forud for stævnet været omkring, for at skaffe sponsorer. På selve dagen, gælder det om, at svømme så mange meter som muligt på en time. I år var der 45 svømmere i vandet, og de opnåede tilsammen at svømme en distance på 142.300 meter, hvilket udløste et samlet sponsorbeløb på 109.032,50 kroner, fortæller Helle Møller fra svømmeklubben, der har indwendt videoen ovenfor. 

Penge går til træningslejr

Beløbet bliver anvendt som økonomisk hjælp til svømmerenes årlige træningslejr, som er en vigtig del af deres træning.

- Træningslejr er af stor betydning for svømmerene, da de her har mulighed for kun, at koncentrere sig om deres træning, der er ingen skole, pligter eller andet der skal tages hensyn til, siger hun.

- Ud over at lejren giver et kæmpe boost konditions- og styrkemæssigt, som svømmerene både nyder godt af resten af sæsonen og ser frem til med glæde, så er det også med til, at skabe og opretholde det fællesskab og sammenhold, som Kalundborg Svømmeklub altid har set som en vigtig del af klubben, tilføjer hun.